Buitensanering

Het saneren van asbest in de buitenlucht noemt men ook wel een buitensanering. Bij een buitensanering moet u vooral denken aan het saneren van asbest daken en gevelbekleding. Tijdens het saneren van asbesthoudende toepassingen in de open lucht zal het werkgebied afgezet worden met asbestlinten, borden en indien nodig met bouwhekken of schuttingen. Op dit door BZN afgezette werkterrein wordt een decontaminatie-unit aangesloten om het gebied te betreden of te verlaten. 

Wanneer de sanering gereed is zal het werkgebied worden vrijgegeven door een erkend laboratorium, conform de NEN 2990. Op het moment dat de situatie akkoord is bevonden en de opleverings rapportages zijn ingevuld, mag de werkplek weer door derden worden betreden. 

Zowel de opdrachtgever als de gemeente waarbinnen de werkzaamheden zijn uitgevoerd, krijgen altijd een afschrift van het stortbewijs en van de visuele inspectie.

afbeelding

Bedrijfsfilm

0:00 / 0:00

calamiteiten

BZN is 24uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten als brandschades onvoorziene asbestbronnen, besmettingsgevaar, instortingsgevaar en overige calamiteiten.