Kwaliteit

Eén van de belangrijkste onderdelen voor een goede uitvoering is de kwaliteit van onze werknemers en de hoge eisen die worden gesteld aan het in te zetten materieel. Het grootste deel van onze vaste werknemers is reeds langer dan tien jaar gecertificeerd werkzaam in de asbestsector. Tevens maakt BZN uitsluitend gebruik van eigen DTA-ers en eigen materieel. In ons magazijn zijn ten allen tijde gebruiksmaterialen en gebruiksvoorwerpen op voorraad aanwezig. Al onze asbestbussen zijn volledig voorzien van alle benodigde gekeurde materialen en materieel om de klus in één fase af te ronden.

In het kader van de geldende normen en als onderdeel van ons streven naar continue verbetering wordt onze organisatie jaarlijks diverse keren onderworpen aan interne en externe audits en inspecties . Met behulp van de geconstateerde interne en externe verbeterpunten is onze organisatie erin geslaagd om jaarlijks de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen tot een niveau dat door onze klanten sinds jaren als ruim voldoende wordt gewaardeerd.

Bedrijfsfilm

0:00 / 0:00

calamiteiten

BZN is 24uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten als brandschades onvoorziene asbestbronnen, besmettingsgevaar, instortingsgevaar en overige calamiteiten.