Historie

BZN is een twee decennia bestaande onderneming. 

Oud eigenaar dhr. A. Van Der Laan (50), afkomstig uit een geslacht van slopers, begon 17 jaar geleden met een eigen onderneming. Het bedrijf is begonnen als sloop/ grondverzetbedrijf en begon zich steeds meer te verdiepen in het saneren van asbest. Als sinds 1993 beschikt Dhr. Van Der Laan over zijn papieren als DTA’er. Vanaf het jaar 2002 is het bedrijf officieel gecertificeerd (BRL 5050/ SC-530) voor asbestsanering.

Vanaf  het begin geniet ons bedrijf het vertrouwen van diverse particulieren, bedrijven en van verschillende overheidsinstanties. In opdracht van het bedrijfsleven en de overheid, ontwikkelde BZN speciale werkwijzen gericht op de wensen van de opdrachtgever.

Kenmerkend voor het bedrijf zijn de ouderwetse degelijkheid en klantgerichtheid, gecombineerd met modern materieel en hedendaagse saneringsmethoden. De gekwalificeerde werknemers zijn resultaat gericht en werken met veel enthousiasme mee aan de projecten.

Bedrijfsfilm

0:00 / 0:00

calamiteiten

BZN is 24uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten als brandschades onvoorziene asbestbronnen, besmettingsgevaar, instortingsgevaar en overige calamiteiten.